Tēraudieši turpina veiksmīgi atklāt jauno sacensību sezonu

Iestājoties vasarīgiem laikapstākļiem tiek atklāta sacensībām bagātā skriešanas sezona. Pirms nedēļas Tēraudieši veiksmīgi sezonu sāka šosejas skrējienos, jo 7.aprilī Liepājā tika dots starts pirmajam BigBank Skrien Latvija posmam. Vakar 14.aprilī Tēraudieši atklāja taku skriešanas sezonu, jo Tērvetes mežā norisinājās pirmais Stirnu Buka posms.

Zaķa distancē startēja divi Teraudieši:

Krists Siņicins 00:46:01 / 5.vieta

Jānis Mūrnieks 00:48:09 / 6.vieta

Stirnu Buka distancē startēja trīs Tēraudieši uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Jevgēnijs Turkins, kurš distanci veica 1:34:00, kā arī šajā pašā distancē veiksmīgi startēja Aldis Bušs, kurš ar rezultātu 1:55:54, izcīnīja 21.vietu savā grupā, kā arī Anastasija Čekriževa distanci veica 03:04:01.

Paralēli Stirnu Bukam, savu triatlonu sezonu veiksmīgi sāka Tēraudietis Arvis Grencbergs, kurš vakar Siguldā akvatlonā (400m peldēšana un 3000m skrejienā) izcīnīja 1.vietu M grupā.

 

Tiekamies pēc divām nedēļām Daugavpilī, kur norisināsies otrais BigBank Skrien Latvija posms, kā arī 5.maijā Ogres zilajos kalnos, kur cīnīsimies un pierādīsim cik stipri esam taku skriešanā, kā arī sekosim līdzi Tēraudieša startiem, jo sacensībām bagātā sezona ir sākusies, lai izdodās sasniegt izvirzītos mērķus kopā.

Tiekamies trasē!